[VIDEO] U samo jednom danu na Dotcomov servis Mega prijavilo se milijun korisnika

kim dotcom

Dan nakon što je zainteresiranim korisnicima omogućio prijavljivanje na svoj novi servis Mega, živopisan internet poduzetnik Kim Dotcom održao je konferenciju za novinare u svojoj vili na Novom Zelandu. Sama konferencija održana je u poznatom Dotcomovom raskošnom stilu.

Idemo redom.

Sve u servisu Mega donijeli smo vam prije nekoliko dana, no Dotcom je na konferenciji otkrio i još ponešto stvari vezanih uz svoj servis. Isti trenutno ne funkcionira kao nekada Megaupload, nego isključivo kao cloud servis pohrane podataka poput poznatih Dropboxa i sličnih. Ipak, Dotcom je najavio staru funkcionalnost i na Megi.

Druga značajna informacija koju je Dotcom podijelio s prisutnima je činjenica da se na Megu u samo dan registriralo više od milijun korisnika, a što je i dovelo do određene nedostupnosti servisa.

Kako bilo, sve o novom Dotcomovom servisu Mega možete pročitati na ovom linku, a ako imate nešto više od sat vremena viška života pogledajte cijelu konferenciju za novinare u prilogu.

  • http://www.facebook.com/kike.majic Kristian Majić

    uđite na stranicu od toga Mega upload i u gornjem desnom kutu stavite na hrvatski jezik pa će vam bit na mađarskom. WTFF