Procurile fotografije mobitela HTC M7 i novog Sense UI sučelja

htc-m7
Glasinama omotana HTC-ova perjanica M7, koja bi mogla biti predstavljena sljedeći mjesec na Mobile World Congress 2013 u Barceloni, dobila je i prve prave fotografije – kako uređaja, tako i sučelja. Cjelokupan dizajn uređaja dosta liči na HTC-ov Windows Phone 8X, što nikako ne može biti loše.

Android Police je od anonimnog izvora dobio par fotografija samog uređaja koji bi mogao zamijeniti i model Butterfly/Droid DNA. Iako imaju zajedničkih “crta”, bljeskalica se na stražnjoj strani HTC-a M7 nalazi desno od kamerice, a uz Beats logo nema nikakvog teksta. Zapravo, na obje fotografije uređaja nema standardnih certifikata pa je lako naslutiti da je riječ o predprodukcijskom primjerku.

htc m7 back

htc m7

Osim samog hardvera, izgleda da je HTC za petu inkarnaciju svog Android sučelja Sense odlučio krenuti putem minimalizma. Analogni preklapajući sat i realistične animacije vremena čini se da su ustupili mjesto crno-bijelom vektorskom svijetu, a slična stvar se izgleda dogodila i widgetima vezanima uz sučelje. Isti izvor je za Android Police pružio sljedeće screenshotove:

sense ui 5 2

sense ui 5

Više od ovoga informacija jednostavno nema, niti oko specifikacija niti oko softvera. HTC je već mjesecima u strmoglavom padu po pitanju dobiti, ali unatoč tome smatraju kako za njih ima mjesta na tržištu. Možda upravo ovaj model drže za svojevrsnu prekretnicu?

Izvor: Android Police

  • Dale

    taj sens sve ruzniji i ruzniji :D

  • jurica_m

    Meni je bas lijep uvijek bio. Jedino zdere dosta RAMa

  • http://twitter.com/karlovranjes Karlo

    Zato kod mene je Nexus 4 i nema ni truna bloatwarea da mi uspore performanse.