U Hrvatsku stigli iGrip držači za mobitele

Perfekt fit iPhone 4 (4)

iGRIP je novi brand dostupan na hrvatskom tržištu, što će razveseliti vlasnicike pametnih telefona u potrazi za rješenjima ove vrste. Iza branda iGRIP stoji Njemačka tvrtka Herbert Richter, koja je poznata kao proizvođač dodatne opreme. Povijesno gledano, Herbert Richter svoj je posao temeljio na OEM proizvodnji, ali u posljednjih nekoliko godina razvilo je i vlastite potrošačke marke ‘iGRIP’ i ‘HR-Autocomfort’.

Iza imena iGRIP kriju se držači i nosači za mobitele i tablet računala od kojih se svaki sastoji od nekoliko međusobno povezivih komponenti, a Herbert Richter je svojom kvalitetom i dugogodišnjim radom sa svojim iGRIP proizvodima ujedno i postavio standard za držače.

E-mobile u svoju ponudu nije uvrstio samo držače namijenjene automobilima, već se u ponudi može naći i jedan namijenjen biciklistima/motociklistima. Niti jedan iGRIP držač ne prenosi vibracije na uređaj i jednostavni su za postavljanje, a u Hrvatskoj se mogu kupiti univerzalni držači te oni namijenjeni Apple, Samsung i HTC uređajima.

iGRIP držači i nosači dostupni su kod maloprodajnih partnera E-mobilea i na webshopu www.emobile.hr i to po cijenama od 219 do 329 kuna.

  • bolt

    ovaj se neće lako izgubiti