Kim Dotcom za svoj novi servis Mega obećava 50GB besplatnog prostora

Mega
Osnivač nekoć iznimno popularnog servisa za spremanje datoteka online Megaupload Kim Dotcom, na Twitteru je objavio da za svoj novi uradak ima namjeru ponuditi izdašan prostor za besplatne korisnike. No, ima i loših vijesti – za sada nema obećanja da će stari Megaupload korisnici imati ikakvih prednosti nad novima.

Dotcom se nadao kako će biti u mogućnosti pružiti premium status (i više od toga) bivšim premium korisnicima Megaupload servisa kojeg je zatvorio FBI prije kakvih godinu dana. Ipak, takvo nešto je za sada teško izvedivo te je rekao kako vjeruje da će odvjetnici s njim i dalje tražiti rješenje. Dodao je i kako još uvijek traži sudsko rješenje za prebacivanje podataka sa starog Megauploada na novi, no vlasti se svim snagama bore protiv nečeg takvog.

U slučaju da nova usluga bude imalo slična staroj, korisnici će biti presretni i sa 50GB spremišnog prostora, a posebno stoga što novi korisnici SkyDrivea i Dropboxa dobijaju znatno manje. Megaupload je za svog postojanja pružao i 200GB besplatno uz pojedinačne datoteke veličine do 2GB, a što će točno donijeti njegov nasljednik Mega treba pričekati tek nešto više od jednog dana kada slijedi službeno otvaranje servisa.

Izvor: Kim Dotcom (Twitter)

  • zoran123456

    Ha vidjeti ćemo. Imao sam MU premium samo radi jednog razloga. I dalje ne mogu prežaliti icefilms.